Termeni si conditii


Termeni si Conditii
Acest site este un material de informare si comunicare in timp real oferit de JUCARIILE LUI PITICOT S.R.L cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii nostri, precum si pentru publicul larg.
Pentru folosirea in bune conditii a paginii se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este JUCARIILE LUI PITICOT SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a paginii
Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. JUCARIILE LUI PITICOT  SRL nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina JUCARIILE LUI PITICOT SRL.

3. Confidentialitate

JUCARIILE LUI PITICOT SRL pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin site fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de unele infomatii. Astfel JUCARIILE LUI PITICOT SRL poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre JUCARIILE LUI PITICOT SRL.

Toate datele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile prezentate nu creaza obligatii in sarcina JUCARIILE LUI PITICOT SRL.
Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati la: office@jucariileluipiticot.ro sau numele de telefon: 0764.168.658 / 0769.290.602.